Pobytový balíček "Babí léto"

Vložil: Pavel Zrna
Kategorie: Aktuality

Prodlužte si s námi léto a objednejte si pobyt na Ranči Kostelany v průběhu září a říjnu v některém ze dnů od středy do neděle za mimořádně zvýhodněnou cenu. 

Září na Ranči v Kostelanech se nese ve znamení mlhavých rán, barevného listí, prosluněných strání i nejrůznějších chutí a vůní, které neodmyslitelně patří do chřibského podhůří. Nechte se unést atmosférou podzimu a užijte si relaxaci a klid v srdci přírody. Kromě pohodlného ubytování vám nabízíme také možnost vyzkoušet si jízdu na koni, vychutnat si speciality naší restaurace nebo si  odpočinout v našem wellness centru. Ať už toužíte po dobrodružství, nebo po klidném odpočinku, na Ranči Kostelany najdete vše, co potřebujete k dokonalé regeneraci těla i duše. Rezervujte si svůj podzimní pobyt ještě dnes a využijte této jedinečné nabídky!

Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji

1650 Kč/ 2 osoby / noc (ušetříte 150 Kč/noc)

1250 Kč/ 1 osobu / noc (ušetříte 150 Kč/noc)

Ubytování v čtyřlůžkovém apartmánu

2000 Kč/ 2 osoby / noc (ušetříte 200 Kč/noc)

1400 Kč / 1 osobu / noc (ušetříte 200 Kč/noc)

Pozn.: Příplatek za další osobu 550 Kč/noc. Cena nezahrnuje snídani (230 Kč/osobu) a ubytovací poplatek (15 Kč/osobu).

 

Zvýhodněná nabídka platí pro rezervace učiněné od 18. září do 3. listopadu 2024 (pobyty od neděle do čtvrtka, případně i kratší) a nelze ji kombinovat s jinými slevami, akcemi a vouchery.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, využít můžete telefonní kontakt, e-mail nebo kontaktní formulář níže v záložce ubytování.

+420 573 367 272

recepce@chribyresort.cz